Αντλία Θερμότητας Midea MHC-V10W/D2N8-B

Αντλία Θερμότητας Midea MHC-V10W/D2N8-B
  • Κατασκευαστής: MIDEA
  • Κωδικός Προϊόντος: Midea MHC-V10W/D2N8-B
  • Διαθεσιμότητα: 2-3 Ημέρες
  • 3.900,00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 3.145,16€

Διαθέσιμες Επιλογές

Η αντλία θερμότητας M-Thermal Arctic Series All DC Inverter με ψυκτικό μέσο R32 φιλικό προς το περιβάλλον, μπορεί να συνδυαστεί με κάθε σύστημα για την θέρμανση, την ψύξη και την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης.

Περιλαμβάνεται ενσωματωμένο υδροστάσιο για ευελιξία στην εγκατάσταση και Wi-Fi για έλεγχο από οπουδήποτε. Κατάλληλη για εφαρμογές με θερμοκρασία νερού έως 65 °C.

Η αντλία θερμότητας MHC-V10W/D2N8-B της εταιρείας Midea, έχει ισχύ 10 kW και μπορεί να καλύψει τις ανάγκες μιας κατοικίας έως 100 m².

Μπορεί να συνδεθεί σε μονοφασική ή τριφασική παροχή, καταναλώνοντας ένα μικρό ποσοστό ηλεκτρικής ενέργειας από το δίκτυο Το σύστημα είναι monoblock, που σημαίνει ότι όλα τα επιμέρους κατασκευαστικά του στοιχεία (όπως για παράδειγμα ο συμπιεστής, ο εναλλάκτης θερμότητας, οι ανεμιστήρες, κλπ), είναι ενσωματωμένα μέσα σε μια μονάδα, η οποία τοποθετείται σε εξωτερικό χώρο. Αυτό σας προσφέρει ευκολία εγκατάστασης και απευθείας σύνδεση με το σύστημα νερού.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Ονομαστική Θερμική Ισχύς (7ºC - 35ºC) 10 kW
Μέγιστη Θερμοκρασία Νερού 65 °C
Τροφοδοσία Μονοφασική
Τεχνολογία Αέρος - Νερού
Ψύξη Ναι
Ζεστό Νερό Χρήσης Δε Διαθέτει
Οικολογικό ψυκτικό υγρό (R32) Ναι
Ενεργειακή Κλάση (35ºC) A+++
COP (7ºC - 35ºC)/EER (7ºC - 35ºC) 4,95 / 3,25
Ισχύς Θορύβου Εξωτερικής Μονάδας 60 dB
Διαστάσεις ΥxΠxΒ 945 mm/1385 mm/526 mm
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Λειτουργίες Δυνατότητα λειτουργίας Smart Grid για χαμηλό κόστος λειτουργίας / Δυνατότητα λειτουργίας έως τους -25℃ εξωτερική θερμοκρασία / Λειτουργία αντιστάθμισης εξωτερικής θερμοκρασίας για μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας όλο το χρόνο / Λειτουργία ψύξης, θέρμανσης και παραγωγής ζεστού νερού χρήσης / Νυχτερινή λειτουργία με χαμηλά επίπεδα θορύβου
Εξοπλισμός Wi-Fi και έλεγχος μέσω Msmartlife APP control / Αυτόματη εξαεριστική βαλβίδα / Δυνατότητα σύνδεσης Modbus / Ενσύρματο χειριστήριο / Ενσωματωμένο ψυχροστάσιο / Φίλτρο στερεών

Ετικέτες: Αντλία, Θερμότητας, Midea, MHC-V10W/D2N8-B