Αφυγραντήρας Olimpia Splendid Aquaria S1 14 P

 Αφυγραντήρας Olimpia Splendid Aquaria S1 14 P ....ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ
  • Κατασκευαστής: OLIMPIA SPLENDID
  • Κωδικός Προϊόντος: Αφυγραντηρα Olimpia Splendid Aquaria S1 14 P
  • Διαθεσιμότητα: 2-3 Ημέρες
  • 180,00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 145,16€

Διαθέσιμες Επιλογές

Ο αθόρυβος αφυγραντήρας που, με μέγιστη ακουστική άνεση, βελτιώνει την ποιότητα του αέρα. Ο Aquaria S1 14 P στην πραγματικότητα δεν μειώνει απλώς την υγρασία: συγκρατεί επίσης τα κύρια αλλεργιογόνα, μέσω του φίλτρου κατά της σκόνης, και εξαφανίζει τις άσχημες οσμές, χάρη στο ενσωματωμένο φίλτρο ενεργού άνθρακα.

Στην πραγματικότητα συμβάλλει στη μείωση των κύριων αλλεργιογόνων του αέρα και εξαφανίζει τις άσχημες οσμές, μέσω ενός διπλού συστήματος φιλτραρίσματος. Η μείωση της υγρασίας του αέρα στο εσωτερικό ενός δωματίου είναι βασική για την εξασφάλιση της άνεσης και της υγείας.

Η σειρά αφυγραντήρων Aquaria S1 οικιακής χρήσης διακρίνεται για την ολοκληρωμένη επεξεργασία του αέρα, που δεν αρκείται μόνο στην αφύγρανση. Ξεκινώντας από το φίλτρο κατά της σκόνης και το φίλτρο ενεργού άνθρακα φτάνει, στα πιο ισχυρά μοντέλα, στα φίλτρα HEPA τα οποία είναι αποτελεσματικά ακόμη και με τα εξαιρετικά μικρά σωματίδια. Η αισθητική – σχεδιασμένη από το ιταλικό στούντιο Skyrunner – ξεχωρίζει για το ουσιαστικό και σύγχρονο στυλ.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Ικανότητα Αφύγρανσης 14 lt/ημέρα
Ισχύς 250 W
Wifi Όχι
Επίπεδο Θορύβου 40 dB
Ιονιστής Όχι
Χωρητικότητα Δοχείου Νερού 2 lt
Τεχνολογία Αφύγρανσης με Συμπιεστή
Φίλτρο HEPA Όχι
Φίλτρο Ενεργού Άνθρακα Ναι
Σύνδεση Αποχέτευσης Ναι
Χρονοδιακόπτης Ναι
Αυτόματη Επανεκκίνηση Όχι
Στέγνωμα ρούχων Ναι
Διαστάσεις ΥxΠxΒ 51,2 cm /29,3 cm /21,8 cm
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Λειτουργίες Διαθέτει αποσπώμενο δοχείο νερού χωρητικότητας 2 λίτρων, το οποίο για την ομαλή λειτουργία της συσκευής πρέπει να αδειάζεται σε τακτική βάση, και μία στο τόσο να το καθαρίζετε με σαπούνι και νερό για την αποφυγή δημιουργίας μούχλας/ Είναι αθόρυβος, καθώς κατά τη λειτουργία του ο θόρυβος δεν ξεπερνά τα 40db. Αυτό τον καθιστά κατάλληλο για χρήση κατά την διάρκεια του νυχτερινού σας ύπνου ή σε οποιαδήποτε άλλη στιγμή χρειάζεστε ησυχία /Με την λειτουργία σύνδεσης αποχέτευσης, ξεχάστε για πάντα το άδειασμα του δοχείου νερού. Απλά συνδέστε το σωληνάκι αποστράγγισης στη συσκευή και τοποθετήστε το στο σιφόνι της αποχέτευσης /Διαθέτει χρονοδιακόπτη, που βοηθάει στο να προγραμματίζετε τις ώρες λειτουργίας του .
ΕΓΓΥΗΣΗ
Επιμέρους Εγγύηση Κατασκευαστή 5 χρόνια

Ετικέτες: ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ-AQUARIA- S1-14-P-OLIMPIA-SPLENDID